72 400 800 info@it-mester.dk
Illustration med tastatur og speciel knap med påskrift skræddersyede it-løsninger

Vi opbygger en skræddersyet løsning fra bunden eller tager afsæt i en standardløsning med en individuelt tilrettet overbygning.

Mange it-løsninger fås som en standardpakke. Men hvad nu hvis standardpakken ikke passer til din virksomhed? Savner du den unikke løsning til overvågning af en byggeplads eller udlejede entreprenørmaskiner, en særlig SMS-løsning til bestilling af tid til syn af bilen eller noget helt tredje? Så kan IT-Mester hjælpe.

Der findes et hav af programmer, softwareløsninger og ikke mindst udstyr inden for it. Fra lager- og økonomistyring til overvågning af netværk og datasikkerhed. Men hvad nu hvis standardløsninger ikke er nok? Hvad nu hvis du søger den helt unikke og individuelt tilrettede it-løsning? Så kan din lokale IT-Mester hjælpe.

 

Vi hjælper med at synliggøre behovet

Vi hjælper med at kortlægge og synliggøre behovet, og formulere konkrete krav til et nyt system og beregne gevinsten ved at investere. Hvorefter vi kan opbygge en skræddersyet løsning fra bunden eller tage afsæt i en standardløsning med en individuelt tilrettet overbygning. Alt sammen til aftalt pris.

Senest har den lokale IT-Mester i Helsingør – SMSlinq – udviklet et bookingsystem til styring af lovpligtige bilsyn målrettet landets autoværksteder. Løsningen markedsføres i løbet af 2018 under navnet SYN112 til autoværksteder med behov for en enkel og billig bookingløsning, som via SMS sørger for at holde styr på værkstedsaftaler, bestilling af lovpligtigt bilsyn og serviceeftersyn. Ved at være online med Motorregistret har autoværkstederne adgang til alle relevante oplysninger, i det øjeblik kunden booker en tid – blot ved at oplyse bilens registreringsnummer.

 

En god investering

Du kan også kan hente inspiration i en løsning udviklet af den lokale IT-Mester i Esbjerg – Hovmark Data – som står bag skræddersyede systemer til kameraovervågning af byggepladser, entreprenørmaskiner og industriområder med mulighed for at følge kameraer online eller at modtage varsling via telefonen ved sporing af bevægelse på eksempelvis en byggeplads om natten.

Udvikling af skræddersyede løsninger kan være en god investering, som kan gøre hverdagen mere effektiv, minimere omkostninger, bidrage med data og viden og dermed udvikle din forretning. Det hele starter med, at IT-Mester hjælper med at analyse det konkrete behov og kortlægge mulighederne.

Har du ideen til eller behov for en skræddersyet it-løsning, men savner du sparring om muligheder og prisniveau? Så lad IT-Mester hjælpe dig. Vi kommer gerne forbi på uformelt besøg. Ring til din lokale IT-Mester eller kontakt os på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.