72 400 800 info@it-mester.dk

Maksimal besparelse, øget kundeoplevelse og digital automatisering!

– webbaseret bookingsystem med direkte adressevalidering

Tanja Hende, Makom – for IT Mester

FAKTABOKS:

IT-Mester er en sammenslutning af 42 lokale IT-servicevirksomheder, som dækker det meste af landet. IT-Mester selskaberne hjælper med rådgivning, drift og vedligehold af alt fra hosting og serverinstallering til support af software og opsætning af mailkonti.

Automatisering og digitalisering er på dagsorden i de fleste virksomheder og forventningerne til implementering af digitale løsninger de kommende år, er høje. Der er stor fokus på ressourceoptimering, for at forbedre virksomhedernes konkurrencekraft ved brug af automatisering og digitalisering.

IT-virksomheden Multiflash A/S i Hedehusene, som er en del af IT-Mester sammenslutningen, har specialiseret sig i udvikling af software til intelligent transport. “Vi vil gerne hjælpe transportsektoren med at udnytte optimeringsmulighederne, qua intelligent software, som automatiserer en del arbejdsgange og dermed reducerer omkostninger,” fortæller direktør for Multiflash, John Thuren. “Vi har fokus på, at finde løsninger, som mindsker fejlleverancer og spildte ressourcer, og som dermed sikrer en bedre indtjening. Ikke at forglemme, at vi qua vores systemer også tilgodeser klima og miljøet.”

 

Værdifuld omstilling med MultiBook

Med MultiBook får du som vognmand, et webbaseret program til effektiv ruteplanlægning til samtlige af dine vogne og kørsler. MultiBook er et bookingsystem med direkte adressevalidering og integration til dit ERP (økonomi) system.

“Kunden booker selv leverancen og validerer dermed også selv adressen. Systemet finder en kvalificeret bil i distriktet og den nye tur accepteres af chaufføren indenfor 20 minutter. Ruten beregnes automatisk og sendes til en app,” fortæller direktør John Thuren.

Med systemet MultiBook følger en app, som holder styr på dine leverancer, afhentninger og som kan disponere din tid. App’en har stregkodescan med kamera og app’en kan overføre data. “Er turen ikke accepteret indenfor 20 minutter, overgår bookingen til manuel disponering.”

Med MultiBook får din virksomhed altså en optimeret ruteplanlægning, som beregner den mest optimale rute, på baggrund af specifikke kriterier. “Vores kunder oplever at skulle køre færre kilometer på mindre tid med bedre kundeservice”, lyder det fra direktøren. “Til glæde for miljøet, reducerer vi qua vores system, brændstofforbruget, mindsker CO2 udledningen og slitage på vejene.”

Med MultiBook bliver kundeoplevelsen altså forbedret. “Via egen rejse gennem MultiBook, er kunden selv ‘herre over’ indtastninger og muligheder/valg,” fortæller John Thuren, som lægger stor vægt på øget kundeservice. “Gennem bedre kundeoplevelser skabes der vækst.”

Ekstraordinære kundeoplevelser er en vigtig konkurrencemæssig parameter – i en transparent og oplyst verden – hvor kunderne har omgående adgang til alle informationer, produkter og services.

Den brugervenlige software giver – udover store besparelser på kørselsafstande – også mulighed for, at strukturere kørselsaktiviteterne. Integrationen med MultiBook fungerer gnidningsfrit og giver dynamiske brugerflader, der sikrer konstant omstillingsevne i en travl hverdag.

“Med MultiBook systemet optimerer du arbejdsflowet og reducerer fejl og arbejdstid. Du får en hurtigere eksekvering af order og mulighed for både at afhente og levere ordrer på samme rute.” fortæller John Thuren. Med MultiBook får du altså en omkostningsreducering i form af optimeret arbejdsflow, brændstofbesparelse og digital systematisering. “Kunden booker via MultiBook. MultiBook henter priserne fra ERP (økonomi) systemet via en webservice og kunden modtager en pris på bookingen/bestillingen. Bestillingen overføres til håndtering i MultiTrack og overgår derefter til fakturering.”

Digital transformation

Med MultiBook systemet får du et digitalt system – tilpasset din virksomhed – som integreres med andre vigtige systemer i virksomheden – ERP (økonomi og kundedatabase) systemet. Via denne systematisering ændrer du ikke blot på en masse vigtige parametre i optimering, reducering og bedre oplevelser, du får også serveret dine kunders adfærd og kan segmentere i kundetyper. Den digitale teknologi har ændret forbrugsvanerne og du kan følge dine kunder tæt. “Kunderne forventer relevant information om det, de foretager sig, når-som-helst og hvor-som-helst, og på den platform/enhed, som de foretrækker. For at holde trit med den nye type kunde, må virksomhederne altså tage teknologien i brug og dermed digitalisere de fleste af deres arbejdsgange,” konstaterer John Thyren, direktør for Multiflash.

Med MultiBook har Multiflash således optimeret kunderejsen, automatiseret på arbejdsgange, reduceret på omkostninger og taget et ansvar overfor klima og miljø.

MultiBook er en del af en større produktfamilie, som hedder MultiRoute.
Vil du høre mere omkring systemet, bedes du kontakte Multiflash A/S i Hedehusene

.

“Velkommen til det nye paradigmeskifte.”
Tanja Hende, Makom.

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.