72 400 800 info@it-mester.dk

Den lokale IT-Mester i Holstebro, Struer og Lemvig – Jysk IT Partner – har ligesom resten af organisationen medvind i sejlene. Jysk IT Partner er for nylig kåret som Gazelle-virksomhed efter endnu et rigtig godt regnskabsår, og IT-Mester som organisation bliver år for år større. Vi er dermed en både professionel og pålidelig samarbejdspartner.

IT-Mester er din lokale it-serviceleverandør, uanset hvor i landet du bor. Vi oplever ligesom branchen som helhed en positiv vækst og stor efterspørgsel, og det kan ses hos de lokale IT-Mestre. Senest har Jysk IT Partner med kontorer i Holstebro, Struer og Lemvig modtaget prisen som Gazelle-virksomhed i den nordvestjyske region efter et rigtig flot regnskabsår.

Jysk IT Partner er ligesom vores øvrige lokale afdelinger fordelt rundt i landet en selvstændig it-servicevirksomhed, der har gavn af at være en del af det landsdækkende IT-Mester koncept. Også du som kunde har gavn af IT-Mester, for vi er lige rundt om hjørnet. På få år er IT-Mester vokset til cirka 40 lokale afdelinger fordelt over hele landet, fra Esbjerg i vest, til Rønne i øst, fra Hjørring i nord til Nykøbing F i syd. Vores mål er at have en lokal IT-Mester i alle kommuner, så der maksimalt er en halv times kørsel til nærmeste It-Mester.

Hos IT-Mester forener vi det bedste af to verdener: det lokale engagement i samarbejde med din lokale IT-Mester, som samtidig er din faste kontaktperson – forenet i et netværk af mere end 100 kompetente kolleger fordelt rundt i landet, og som står klar til at assistere ved større eller komplekse opgaver. Der er også altid en til at besvare dit opkald, hvis din lokale IT-Mester holder ferie. Det lokale og det landsdækkende samlet i en organisation for at gøre hverdagen i din virksomhed nemmere.

Vi har ambitioner om at være endnu større, så der med tiden er en IT-Mester i alle større byer og i alle kommunerne. Men du har allerede fordel af IT-Mester i dag. Vil du vide hvordan?

IT-Mester hjælper gerne din virksomhed med den næste opgave inden for drift og vedligehold af it-systemer. Bor du i det nordjyske, er Jysk IT Partner klar til at hjælpe, vi kan også finde den nærmeste IT-Mester i dit lokalområde.. Er du interesseret i at høre mere, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde. Ring til din lokale IT-Mester eller kontakt os på telefon 72 400 800.

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.