72 400 800 info@it-mester.dk

Web integration får hele din virksomheds værdikæde til at hænge sammen

Web integration – alt samlet  i en web-løsning

Internettet er en smeltedigel af platforme, medier, værktøjer og muligheder. Derfor er web integration et vigtigt indsatsområde for virksomheder, der vil have størst effekt af markedsføring og kommunikationen med medarbejdere, kunder og leverandører på internettet.

Udfordringen for mange virksomheder er at overskue internettets muligheder for salg, markedsføring og profilering på internettet. Her kan web integration være nyttig. Web integration sørger for, at så mange arbejdsopgaver og processer som muligt automatiseres. Web integration er blandt andet velegnet til at automatisere og styre opslag på Facebook, udsendelse af nyhedsbreve og opdatering af kundedatabaser.

Gennem web integration opnår virksomheden værktøjer til bedre styring af kampagner og kommunikation, og frigiver samtidig medarbejdere til andre opgaver i virksomheden.

 

Effektivisering gennem web integration

Et konkret eksempel på anvendelse af web integration er automatisering af virksomhedens webshop, så udsendelse af nyhedsbreve med tilbudskampagner, ordrebehandling, lagerstyring og fakturering koordineres og styres effektivt gennem hele processen.

IT-Mester kan tilbyde rådgivning og implementering inden for web integration og dermed bidrage til at minimere dobbeltarbejde og fjerne unødige arbejdsprocesser. Effektiv web integration kan ofte aflæses direkte i virksomhedens regnskab, fordi virksomheden opnår effektivisering gennem web integration.

 

Uvildig og professionel rådgivning

IT-Mester tilbyder uvildig og professionel rådgivning inden for web integration og investering i online it-løsninger generelt. Kontakt din lokale IT-Mester på vores hovednummer 72 400 800 eller send en e-mail til info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.