72 400 800 info@it-mester.dk

Online Marketing er fremtidens kommunikation

Online marketing er fremtidens kommunikation

Online marketing indbefatter bl.a. Webshop, e-mailkampagner og sociale medier som Facebook, Snapchat og LinkedIn. Online marketing er en bred betegnelse for alt inden for profilering, salg og produkter på internettet. Online marketing inkluderer alle funktioner og opgaver, der følger med for at drive en webshop til synliggørelse af virksomhedens holdninger og produkter på sociale medier.

Online marketing er allerede meget benyttet, men vil få en større og større andel af virksomhedens pr- og marketingbudget fremover. Online marketing er fremtidens kommunikation, og er virksomheden ikke allerede i fuld gang, er online marketing den rette måde at styrke salg og marketing.

 

Tiltrækning og fastholdelse af kunder

En fordel ved online marketing er, at du nærmest med det samme kan måle effekten af et online nyhedsbrev eller en kampagne på Facebook. Så snart læseren, kunden eller samarbejdspartneren klikker på et link, køber et produkt markedsført online, eller tilmelder sig en event nævnt i et nyhedsbrev ved du, at din online marketing virker.

Online marketing handler om tiltrækning, konvertering og fastholdelse af kunder. Hos IT-Mester har vi bred erfaring på området og bidrager med rådgivning, implementering og drift inden for følgende online marketing områder:

  • Strategi og planlægning
  • SEM/SEO – søgeoptimering
  • SoMe – marketing på sociale medier
  • Adwords kampagner
  • Newsfeed og blogging
  • E-mail marketing og -automation
  • Banner, re-marketing
  • Analytics og BI

 

Vi tilbyder uvildig rådgivning

Flere end 100 lokale medarbejdere i vores 40 afdelinger fordelt over hele landet står klar med rådgivning og implementering inden for online marketing. Vi yder uvildig rådgivning på et sprog, der er til at forstå, og vi sætter en ære i at være i øjenhøjde med kunden.

Kontakt din lokale IT-Mester på vores hovednummer 72 400 800 eller send en e-mail til info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.