72 400 800 info@it-mester.dk

E-commerce er brugervenlig shopping på internettet

E-commerce udgør et stort potentiale for din virksomhed

Køb og salg på internettet via webshops kaldes e-commerce og er et af de hastigt voksende digitale forretningsområder. Postordre og shopping i lokale butikker flyttes i højere og højere grad over på internettet, og e-commerce er brugervenlig shopping på internettet.

E-commerce udgør et stort potentiale for din virksomhed, hvis du investerer rigtigt, og fordelene er store. Virksomheden kan have hele verden som  marked, og der er ingen fysiske begrænsninger eller geografiske barrierer. Virksomheden skal blot investere helhjertet i de rette løsninger og værktøjer, og det er muligt at nå langt med eksisterende løsninger fra anerkendte leverandører.

 

Løsninger til e-commerce kan skaleres

Gennem en analyse af markeder og potentiale er det muligt at skræddersy en løsning inden for alle brancher. En løsning, som også nemt kan skaleres, hvis behovet opstår. Det er derfor muligt at etablere en e-commerce løsning for en beskeden investering, og siden udvide og justere efterhånden som behovet vokser.

Det kan være en fordel at indgå en samlet driftsaftale med en it-leverandør, så virksomhedens e-commerce fungerer optimalt, og der løbende foretages vedligehold og sikkerhedsopdateringer. Det frigør medarbejdere til at varetage andre opgaver i virksomheden.

 

IT-Mester er med hele vejen

IT-Mester rådgiver om, udvikler, optimerer og vedligeholder din e-commerce løsning med markeds bedste værktøjer, og vores team af eksperter understøtter den komplette e-commerce livscyklus, fra indledende sparring og ideudvikling til design, implementering og drift. Vi er med andre ord med hele vejen.

Ligeledes kan IT-Mester hjælpe med integration og automatisering ved hjælp af eksempelvis ERP, CRM og e-mail marketing systemer.

IT-Mester rådgiver og står for den praktiske implementering af e-commerce. Kontakt os på vores hovednummer 72 400 800 eller send en e-mail til info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.