72 400 800 info@it-mester.dk

Hjælp til Persondataforordning med tilbud på startpakke

Få hjælp til Persondataforordningen

IT-Mester tilbyder et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter. I samarbejde med dig skaber vi overblik over din virksomheds situation og udfordring i forhold til at leve op til Persondataforordningen.

Som afslutning på mødet vil der ligge et grundlag for at kunne vurdere omfanget af opgaven i din virksomhed. Der er nemlig stor forskel på udfordringerne fra virksomhed til virksomhed. Du vil kort tid efter mødet modtage et skræddersyet oplæg og tilbud på en løsning, der sikrer, at du og din virksomhed lever op til Persondataforordningens krav.

Lad os gerne høre fra dig, hvis du ønsker et uforpligtende møde med en af vores IT-Mestre over en kop kaffe. Din lokale IT-Mester er lige i nærheden. Kontakt os på telefon 72 400 800, send en e-mail på info@it-mester.dk eller find din lokale IT-Mester her.

Næsten alle virksomheder påvirkes

Persondataforordning påvirker stort set alle virksomheder med personale. EU stiller krav til alle virksomheder, som lagrer oplysninger om kunder, ansatte, leverandører eller andre personfølsomme oplysninger.

Eksempel på ”Startpakke”

I samarbejde med virksomheden PwC har IT-Mester udarbejdet en model, så vi er i stand til at hjælpe vores kunder, typisk små og mindre virksomheder, med at håndtere EU’s nye Persondataforordning, som træder i kraft d. 25. Maj i år.

For at hjælpe jer godt i gang har vi lavet en startpakke, hvor vi får sat jer på rette spor og oprettet de væsentligste dokumenter.

I startpakken hjælper vi dig og din virksomhed med at få:

  • Formuleret formelle sikkerhedspolitikker
  • Formuleret relevante risikovurderinger
  • Etableret nødvendigt beredskab
  • Etableret kontrol og revision

Vi leverer

Pakken indeholder 10 timers konsultation og adgang til vores model. Prisen for denne pakke er

kr. 17.495,- ekskl. moms.

Derefter almindelig konsulenttakst.

Der vil naturligvis være mulighed for tilkøb af eksempelvis hjælp til etablering af relevante it-tekniske foranstaltninger, der sikrer, at du har styr på dine data.

Der er sagt og skrevet meget om Persondataforordningen. Hvis du vil læse mere objektiv information, kan vi anbefale at du kigger her, hvor du hurtigt kan få en overblik over hvilke områder der er berørt af ordningen:

Link til Dansk Erhverv        Link til ITBranchen

Du kan læse mere om Persondataforordning i vores indlæg Persondataforordning GDPR – Vi sørger for, at din virksomhed lever op til nye EU-regler under Nyheder & Blog

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.