72 400 800 info@it-mester.dk

Persondataforordning kræver pålidelig sikring af persondata

Er du klar til persondataforordning den 25. maj 2018?

Persondataforordning træder i kraft foråret 2018 og skal blandt andet forhindre, at personfølsomme data falder i de forkerte hænder. Der varsles store bøder til virksomheder, der ikke lever op til forordningen. Så det er vigtigt, at du og din virksomhed får styr på reglerne.

En hastigt voksende datamængde i virksomhederne har øget behovet for overordnede regler om datasikkerhed og opbevaring af personfølsomme oplysninger på computere og backup. EU har derfor iværksat nye og omfattende regler – Persondataforordning, også kaldet General Data Protection Regulation eller GDPR.

Persondataforordning gælder næsten alle virksomheder

Persondataforordning gælder stort set alle virksomheder med ansatte. EU stiller krav til alle virksomheder, som lagrer oplysninger om kunder, ansatte, leverandører eller andre personfølsomme oplysninger. Har du eksempelvis billeder af dine medarbejdere på hjemmesiden, skal du kunne dokumentere, at hver enkelt medarbejder har givet tilladelse.

Banner med tilbud på Persondataforordning Startpakke

IT-Mester tilbyder et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter. I samarbejde med dig skaber vi overblik over din virksomheds situation og udfordring i forhold til at leve op til Persondataforordningen.

Arbejder du med mere personfølsomme oplysninger, er der endnu flere helt konkrete krav og specifikationer.

Det er individuelt, hvor der skal sættes ind for at leve op til Persondataforordningen. Det afhænger af din virksomheds størrelse og branche, og IT-Mester tilbyder at gennemgå din virksomhed, sikre en mulig løsning og proces for at du fremadrettet er på lovens side.

 

Book et uforpligtende møde med IT-Mester

Første skridt for at leve op til de nye krav i persondataforening og undgå bøder er således at samarbejde med IT-Mester. Vi hjælper dig med at overskue din virksomheds aktuelle indstatsområder, og ved hjælp af en analyse og en detaljeret tjekliste kan vi komme med forslag til, hvor der skal sættes ind for at leve op til Persondataforordning.

Du kan kontakte os gennem din lokale it-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk. Det vigtigste er, at du har styr på reglerne i persondataforordning, for EU har fokus på it-sikkerhed. Det bør du også have.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.