72 400 800 info@it-mester.dk

It-overvågning skaber tryghed og overblik i din virksomhed

It-overvågning sikrer at du er på forkant

Mange funktioner og rutiner er automatiseret i hverdagens it-systemer. Det giver tryghed. Derudover er det vigtigt med en effektiv it-overvågning for at undgå, at systemerne pludseligt kører for nedsat kraft eller måske helt går i stå.

Løbende overvågning af virksomhedens it-systemer er således en obligatorisk del af drift og vedligehold af it-systemerne. Professionel it-overvågning sikrer, at virksomhedens it-systemer altid fungerer med de nyeste opdateringer, optimal ydelse og højere oppetid på it-systemet. Med overvågning bliver tekniske fejl opdaget inden det totale nedbrud. Vi kan udbedre og løse problemet inden fejlen påvirker driften af it-miljøet.

 

It-overvågning af virksomheden sker døgnet rundt

It-overvågning af eksempelvis servere, mailkonti og besøg på hjemmesiden foregår ved hjælp af særligt software. Denne software gør det muligt at måle trafik, driftssikkerhed og eventuelle skadeligt angreb. Overvågning foregår døgnet rundt og IT-Mester udarbejder løbende analyser og statistikker. På baggrund af dette kan vi i fællesskab gennemgå om der er behov for en styrkelse af sikkerheden – eller om altid fungerer som planlagt.

Med overvågning sikrer vi vores kunder en optimeret it-drift i dagligdagen. Vi får lettere ved at identificere potentielle it-problemer og fejl, inden de påvirker det daglige arbejde. Gennem overvågning af virksomheders systemer kan vi sørge for stabilitet, optimering af it-indkøb og en længere levetid af it-udstyret.

I samarbejde med de erfarne konsulenter i IT-Mesters cirka 40 lokale afdelinger sørger vi for vedligeholdelse og opgradering af din virksomheds it-systemer. Det betyder, at du ikke længere skal spekulere på dyr nedetid eller dyre reparationer, der resulterer i høje omkostninger og tid væk fra dit arbejde.

Du kan kontakte os gennem din lokale IT-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.