72 400 800 info@it-mester.dk

It-driftsaftale skaber værdi og booster forretningen

It-driftsaftale reducerer din sårbarhed for nedbrud og tab af data

Du bør overveje en it-driftsaftale, fordi enhver virksomhed er sårbar over for tekniske nedbrud og tab af data. Det er afgørende at overvåge og vedligeholde virksomhedens it-systemer løbende og sørge for hyppig backup, så du undgår driftsstop og produktionstab.

Har virksomheden svært ved at finde tid og medarbejdere til at sikre den daglige drift af it-systemerne? Så bør du overveje at lave fastit-driftsaftale med en ekstern it-servicevirksomhed, som på kontrakt står for installation, service og vedligehold af virksomhedens it-systemer – en samlet driftsaftale.

Enit-driftsaftale booster forretningen, for mens en kompetent it-serviceleverandør sørger for drift og vedligehold, har medarbejderne frie hænder til andre og opgaver.

 

Slip for bekymringer med en it-driftsaftale

Med enit-driftsaftale er der er styr på datasikkerhed, backup og den daglige drift 24 timer i døgnet, så du slipper for bekymringer. IT-Mester varetager overvågning og service på aftalte it-systemer, og vi er på arbejde døgnet rundt og altid til at komme i kontakt med.

Vi rapporterer løbende om status på it-systemerne, og hvad vi foretager af fejlretning, opdatering og backup. Så du er sikker på, at alle systemer fungerer optimalt – og hvad du får for pengene.

 

Få styr på udgifterne med it-driftsaftale

En it-driftsaftale følger en fast pris baseret på kvartalsvis eller månedsvis afregning. En fastit-driftsaftale er dermed en kendt og fast omkostning, som er nem at indregne i budgettet. Så der er styr på virksomhedens udgifter til it.

Virksomheden er også opdateret med de bedste it-værktøjer. Som en vigtig del af enit-driftsaftale er vi opmærksomme på at være i øjenhøjde med kunden. Vi forsøger at tale et forståeligt sprog uden for mange tekniske udtryk, og ingen problemer eller spørgsmål er til besvær.

Ring til din lokale IT-Mester eller kontakt os på telefon 72 400 800 eller send en mail på info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.