72 400 800 info@it-mester.dk

Helpdesk 24/7/365 – hjælpen altid i nærheden

Helpdesk 24/7/365 – vi er der både virtuelt og face-to-face

Helpdesk 24/7/365 bidrager til at virksomhedens it-systemer kontinuerligt er en hjælp til at gøre hverdagen lettere. Men hvad nu, hvis teknikken driller? Hvis mailserveren bliver træt og står af, hjemmesiden er nede eller skærmen er sort. Så skal hjælpen være lige i nærheden, og den service får du gennem IT-Mesters Helpdesk 24/7/365.

Helpdesk 24/7/365 er kundesupport og din livline, hvis it-systemerne driller. Helpdesk er et tilbud til alle IT-Mesters kunder med mulighed for at kunne få rådgivning, når du har brug for det. Derfor kalder vi det også Helpdesk 24/7/365, for vi kan træffes døgnet rundt, året rundt. Så behøver du kun ringe et sted.

 

Helpdesk 24/7/365 er et uundværligt værktøj

Som kunde hos IT-Mester vil du døgnet rundt kunne sende spørgsmål eller få hjælp til it-teknikken. Helpdesk er et nyttigt og vigtigt værktøj i samarbejdet med din it-serviceleverandør i en tid, hvor sort skærm eller en hjemmeside, der ikke fungerer, kan blive kostbart på kort tid. Helpdesk giver dig tryghed.

IT-Mester har mere end 40 afdelinger rundt i landet, fra Esbjerg i vest og Hjørring i nord, til Nykøbing F i syd og Rønne i øst. Derudover kan du altid benytte vores online Helpdesk 24/7/365, så det er faktisk lige meget, hvor i verden du befinder dig. Kan vi ikke hjælpe over telefonen eller online, aftaler vi naturligvis teknikerbesøg hurtigst muligt. Vi har IT-Mestre tæt på dig.

 

Hos IT-Mester taler vi dansk

Ved brug af Helpdesk 24/7/365 tager vi afsæt i de udfordringer du har. Hos IT-Mester er ingen udfordringer for små, og vi er vant til at arbejde med virksomheder, hvor medarbejdernes erfaring med it kan være begrænset. Med en fast aftale om support skal du heller ikke tænke på, hvad det koster – Helpdesk er inkluderet døgnet rundt, uanset hvor ofte du benytter den.

Du skal heller ikke være bange for at stille spørgsmål til Helpdesk. Vi lægger vægt på at være i øjenhøjde med kunden, og vi forsøger at tale et dansk, du forstår. Så henvend dig trygt, når behovet opstår. Så sørger vi via Helpdesk at løse problemerne.

IT-Mester arbejder for mindre og mellemstore virksomheder, og vi har kontorer over hele landet. Din lokale IT-Mester er lige i nærheden. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.