72 400 800 info@it-mester.dk

Firewall er virksomhedens stærkeste forsvarsværk

Firewall er afgørende for virksomhedens forsvarsværk

Har du inviteret gæster, er du formentlig optaget af, at det er de rigtige gæster, der kommer ind. Sådan er det også med datatrafik ind og ud af virksomheden. Man er afhængig af at kunne sende mails, filer og anden data ud af huset og modtage data fra kunder og leverandører. Samtidig med, at uindbudte gæster holdes ude. Det bruger man en firewall til.

En firewall er din computers værn mod ubudne gæster og tillader trafik af godkendt data men holder alt andet ude og forhindrer virus at sprede sig. En firewall er virksomhedens forsvarsværk. Du kan med en professionel firewall beskytte virksomhedens it-systemer mod skadeligt software, hackere og folk som prøver på at få adgang til din computer.

Hos IT-Mester hjælper vi gerne med opsætning eller konfigurerer af et netværk af firewalls, så hele netværket af computere, printere og andre it-enheder er beskyttet.

 

En firewall kan ikke forhindre al trafik

Med stadigt mere komplekse it-løsninger er det vigtigt at være klar over, at en firewall aldrig kan forhindre al ondsindet trafik. Der udvikles hele tiden nye programmer og systemer til at undgå hackere og ondsindede greb at blive afsløret.

Derfor er samarbejdet med en kompetent it-serviceleverandør vigtig. Hos IT-Mester kan vi rådgive om sikkerhed og sikring af data, opsætning af datasikkerheden og resten af datanetværket. Virksomhedens medarbejdere kan bruge kræfter på andre og måske vigtigere opgaver i hverdagen.

Opsætning af firewall er således ikke en engangsindsats. Det kræver vedligeholde og der skal løbende installeres opdateringer. Ved trusler om skadelig data skal det være muligt at overvåge, hvor systemet er truet.

Kontakt os på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk, så kommer vi med et uforpligtende bud på firewall til din virksomhed.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.