72 400 800 info@it-mester.dk

Driftssikker backup af it – så er du på den sikre side

Driftssikker backup af it – rigtige mænd har styr på deres data

Mange virksomheder har bitre erfaringer med manglende backup. Det er ofte først, når brand eller ondsindede angreb har ødelagt virksomhedens computere, at mange opdager værdien af sikkerhedskopi.

Når først uheldet er ude, computeren er nede og data er gået tabt er det for sent fortryde, at man har forsøgt at spare på sine it-driftsudgifter. Backup er en af de grundlæggende forudsætninger for en velfungerende virksomhed. Med jævnlig sikkerhedskopi er virksomheden ikke så sårbar. Man kan være tilbage på sporet kort tid efter selv alvorlige nedbrud eller tab af data. Det er en investering i virksomhedens data, sikkerhed og overlevelse.

 

Tab af data er en reel trussel for din virksomhed

IT-Mester kan hjælpe med opsætning af backup, enten i virksomheden, som cloud-løsning eller som hosted service, hvor dine data ligger på servere hos IT-Mester. Oftest er en sikkerheds-løsning baseret på en grundig vurdering af trusler og risici i den konkrete virksomhed. Ydermere er erkendelsen, at virusangreb, brand og tab af vigtige data er en reel trussel – også for din virksomhed. Herefter sammensættes en pakkeløsning efter virksomhedens behov og budget. Det vigtigste er, at alle data er sikret mod brand, indbrud, hærværk og ikke mindst hackerangreb.

Når eller hvis uheldet er ude, er det dernæst vigtigt, at data kan genskabes hurtigt – også midt om natten, eller selvom virksomhedens it-ansvarlige er bortrejst og har slukket sin mobiltelefon.

 

Sikker backup lever op til nye regler

Med en aftale om backup med IT-Mester er alle virksomhedens data beskyttet. Sikkerhedskopi sker via topsikre datalinjer, og data krypters, pakkes og komprimeres inden de via en sikker SSL-forbindelse overføres til backup-enheden. Du modtager desuden løbende statusrapporter, så du kan følge med i, at sikkerhedskopiering er fuldført – samt hvilke foranstaltninger der er gjort i tilfælde af behov for genskabelse af data.

Med EU’s nye Persondataforordning er reglerne for backup skærpet, og IT-Mester kan hjælpe med at sikre og dokumentere, at din virksomhed rent faktisk opfylder kravene til backup. Det fortæller vi gerne om på et uforpligtende møde. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.