72 400 800 info@it-mester.dk

It-sikkerhed skaber tryghed i virksomheden

It-sikkerhed sikrer dig tryghed af din virksomheden

Ikon der illustrerer forretningsområdet it-sikkerhed

Vi sørger for optimering af virksomhedens it-sikkerhed.

Med bogholderi, mailkorrespondance, følsomme persondata og ikke mindst den nye persondataforordning er din virksomhed sårbar over for tab af eller uønsket adgang til  data. Det er vigtigt, at virksomheden er rustet mod nedbrud, virusangreb, indbrud – og ikke mindst, at du opbevarer dine data på lovlig vis.

It-sikkerhed skaber tryghed i virksomheden, og det kan blive kostbart at spare på denne post. Risikoen for ondsindede angreb er stor, og tab af kundedata, fejl i produktionsstyring eller virksomhedens mailkorrespondance kan gøre virksomheden sårbar. Derfor er det vigtigt at sikre sig med en overordnet og samlet plan for it-sikkerhed.

 

Vi har ekspertisen inden for it-sikkerhed

IT-Mester har ekspertisen til at sikre virksomhedens daglige drift og dermed resultatet på bundlinjen, så du undgår bekymringer. Vi installerer antivirusprogrammer, varetager komplet backup af data, opsætter firewalls, også hvis medarbejderne arbejder hjemmefra og hjælper dig med at sikre dine data i forhold til persondataloven. Vi tilbyder:

 

Vi har eksperter i it-sikkerhed

Overlad it-sikkerhed til IT-Mester. Vi har over 100 engagerede eksperter fordelt rundt i landet, og vi er klar til at hjælpe. Vi hjælper med rådgivning, design og implementering af enhver it-løsning.

Hos os møder du altid din lokale IT-Mester personligt, samtidig med at vi har et landsdækkende netværk af kolleger til at hjælpe efter behov. Kontakt os på telefon 72 400 800, send en mail på info@it-mester.dk eller find din lokale IT-Mester her.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.