72 400 800 info@it-mester.dk

It-projektledelse er godt for din forretning

It-projektledelse – når opgaven kræver et godt overblik

It-projektledelse er en af mange faktorer at tage højde for, når større it-løsninger skal planlægges og implementeres. Det er en god ide at udpege en medarbejder, der er ansvarlig for din it-projektledelse. Vil du være sikker på, at projektlederen har alle de rette forudsætninger og kompetencer kan det være en god ide at hyre en ekstern it-projektleder.

I forvejen bliver it-løsninger mere og mere komplekse, og en ekstern rådgiver sikrer den mest professionelle it-projektledelse. Et it-projekt er ikke kun et teknisk projekt, men i høj grad også et forandringsprojekt. En succesfuld implementering er tæt knyttet til forandring af arbejdsprocesser og organisation.

 

Vi råder over kompetente eksperter til it-projektledelse

IT-Mester råder over et landsdækkende team af kompetente it-eksperter. Vi har en grundig forståelse for de tekniske, organisatoriske og ressourcemæssige udfordringer, der er i forbindelse med at få et it-projekter sikkert i havn.

Vi kan hjælpe i design- og planlægningsfasen, vi er med i processen ved implementering og opstart samt til at varetage den daglige drift. Desuden har du den fordel, at vi løbende kan skalere op eller ned i projektledelse efter behov og budget.

 

Hele paletten af it-rådgivning

Succesfuld projektledelse handler om evnen til at samarbejde og inddrage alle relevante aktører i projektet. Har du behov for hjælp til projektledelse bør du også læse om vores øvrige kompetencer – vi tilbyder hele paletten:

Hos IT-Mester finder du den rette samarbejdspartner til projektledelse inden for design og implementering af it-løsninger. Vi er landsdækkende og har cirka 40 afdelinger. Din lokale IT-Mester vil altid være din faste kontaktperson. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på  telefon 72 400 800 eller på e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.