72 400 800 info@it-mester.dk

It-driftsaftale skaber tryghed i hverdagen

It-driftsaftale handler om at være foran før det er for sent

Virksomhedens økonomi-system, mail og hjemmeside samt lagerstyring og andre it-systemer er hjertet i enhver virksomhed. Og de er alle sårbare ved nedbrud. Derfor er ‘rettidig omhu’ gennem en it-driftsaftale et vigtigt begreb. For det gælder om at overvåge og vedligeholde løbende, så man undgår driftsstop og produktionstab.

Har din virksomhed svært ved at finde tid og medarbejdere til at sikre den daglige drift af it-systemerne? Så bør du overveje at lave en fast it-driftsaftale. Samarbejd med en ekstern it-servicevirksomhed, som på kontrakt står for installation, service og vedligehold af virksomhedens it-systemer – en samlet driftsaftale. Så kan du og dine medarbejdere bruge tiden på andre og måske vigtigere opgaver.

En it-driftsaftale sikrer dig, at der er kompetente it-folk på sagen. I takt med, at it-området med opsætning af mail, drift af hjemmeside og lagerstyring, datasikkerhed og andre af hverdagens it-opgaver bliver mere og mere omfattende, bliver det sværere og sværere at udpege en enkelt it-ansvarlig.

 

Vi dækker 24 timer i døgnet, 365 dage om året med en it-driftaftale

Med en it-driftsaftale sørger IT-Mester for, at der er styr på datasikkerhed, backup og den daglige drift 24 timer i døgnet. Så du slipper for bekymringer. Vi står for det hele og sørger for løbende statusopdatering. Men vi er også klar, hvis eller når uheldet er ude, og it-systemerne svigter.

Med en fast aftale om drift og vedligehold af virksomhedens it-systemer bliver hverdagen nemmere, og der er styr på de faste omkostninger. Du får også frihed til at koncentrere dig om andre opgaver end it.

 

Undgå produktionstab med it-driftsaftale

En fast it-driftsaftale følger naturligvis en fast pris betalt eksempelvis kvartalsvis eller månedsvis. Dette giver dig styr på virksomhedens udgifter til it. Din virksomhed er på den måde hele tiden opdateret med de bedste it-værktøjer. Vi kalder det it-service i øjenhøjde. Vi er din engagerede leverandør. Og fordi vi selv er en organisation af selvstændige virksomheder, ved vi hvor vigtigt det er at have leverandører, der ikke taler hen over hovedet på kunderne.

Vi yder professionel og forståeligt it-rådgivning i øjenhøjde – og søger du it-driftsaftaler, bør du også se på vores ydelser inden for

IT-Mester er naturligvis også på arbejde, når du holder ferie. I kulissen har vi et netværk af over 100 engagerede og kompetente it-specialister fordelt rundt i landet klar til at træde til, hvis opgaven kræver det. Ring til din lokale IT-Mester eller kontakt os på telefon 72 400 800 eller send en mail på info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.