72 400 800 info@it-mester.dk

It-behovsanalyse skaber værdi i virksomheden

Personer i møde omkring it-behovsanalyse

It-behovsanalyse af virksomhedens it og kortlægning af investeringsbehov er en vigtig proces for mange virksomheder.

It-behovsanalyse synliggør dine investeringsbehov

It-behovsanalyse af virksomhedens it og kortlægning af investeringsbehov er en vigtig proces for mange virksomheder. Ved en behovsanalyse går man grundigt og fordomsfrit på opdagelse for at finde måder at forbedre it-systemerne. Den rette analyse kan bane vej for besparelser og forbedret konkurrenceevne, samt ikke mindst være med til at gøre hverdagen nemmere for virksomhedens medarbejdere.

Ved en behovsanalyse afdækkes it-processer i virksomheden, og med den viden er det nemmere at kortlægge, hvor der bør sættes ind med nye eller optimerede it-løsninger. Jo mere konkret og målbar en behovsanalyse, jo mere effektiv vil den være.

 

IT-Mester sørger for detaljeret gennemgang

IT-Mester hjælper gerne med en behovsanalyse i din virksomhed. På baggrund af interviews af relevante medarbejdere og en detaljeret gennemgang af licenser, samarbejdsaftaler, it-infrastruktur og fremtidige behov, ønsker og budget formulerer vi analysen. Desuden kommer vi med bud på kravspecifikationer og forslag til en konkret løsning.

Vi sørger også for en afsluttende opfølgning, så vi i fællesskab kan måle, i hvor høj grad behovsanalysen har bidraget til optimering af drift og minimering af omkostninger og arbejdsprocesser.

 

Professionel og forståelig rådgivning

IT-Mester rådgiver om behovsanalyser samt indkøb, udvikling og drift af it-løsninger. Vi bidrager til at sikre imod fejlindkøb og kan hjælpe med at overskue fremtidige investeringer. Vi yder professionel og forståelig it-rådgivning i øjenhøjde – og søger du behovsanalyse, bør du også se på vores ydelser inden for

IT-Mester arbejder for mindre og mellemstore virksomheder, og vi har kontorer over hele landet. Din lokale IT-Mester er lige i nærheden. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.