72 400 800 info@it-mester.dk

Office 365 har du altid lige ved hånden

Office 365, en af verdens mest benyttede platforme

Et af verdens mest benyttede it-programmer er Office 365, som omfatter alle funktioner til hverdagens kontorarbejde. Fra udarbejdelse af præsentationer og deling af dokumenter til brugervenligt mailsystem er Office 365 en velkendt løsning i mange virksomheder.

Office 365 tilbyder dig fleksible og velkendte samarbejdsværktøjer til alle teams, enheder og platforme. Uanset om du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller på telefonen, så er du dækket ind. Samtidig er det muligt at synkronisere med kolleger og andre virksomheder, så alle data er opdateret og delt.

 

Office 365 giver fuld kontrol

Office 365 fås i forskellige løsninger, og online opdateringer sikrer, at alle programmer altid er opdaterede til nyeste version. Med indbygget overholdelse af regler og standarder, beskyttelse af private oplysninger, gennemsigtighed og finindstillede brugerkontrolelementer har du har fuld kontrol over din datasikkerhed, og løsningen kan skaleres fra få brugere til mange tusind.

Det kan IT-Mester hjælpe med. Vi installerer og vedligeholder Office pakken til hver enkelt medarbejder eller afdeling, og vi kan hurtigt træde til, hvis systemerne skal opdateres eller udvides, også når nye medarbejdere ansættes. Eksempelvis gennem en driftsaftale med løbende overvågning og vedligehold.

 

Øg produktiviteten med Office 365

Med office pakken øger du produktiviteten, forenkler samarbejdsmulighederne og styrker medarbejdernes mulighed for at strukturere deres egen arbejdsdag bedst muligt. Det er svært at komme uden om denne løsning.

Hos IT-Mester er det altid din lokale kontaktperson, der er din daglige kontakt ved installation eller fejlretning af Office pakken. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.