72 400 800 info@it-mester.dk

Mobile løsninger gør hverdagen langt nemmere

Mobile løsninger øger fleksibiliteten og virksomhedens effektivitet

Mobile løsninger i form af bærbare computere, tablets, PDA’er og smart phones giver dig mulighed for at løse en lang række administrative og logistiske opgaver, mens du er på farten eller hos en kunde. Det er kun et spørgsmål om at have en ide og se muligheden for at gøre nogle arbejdsgange smartere.

Først blev computeren bærbar, så blev telefonen ledningsløs. Internettet, trådløse netværk og den moderne teknologi gør hverdagen nemmere for mange, for du er ikke længere afhængig af at være på kontoret eller hjemme foran computeren for at arbejde.

 

Mobile løsninger giver frihed til den enkelte

Mobile løsninger giver frihed til den enkelte og bedre muligheder for virksomhederne til at indrette sig med medarbejdere og kunder, og hvis virksomheden benytter hjemmearbejdspladser. Arbejdssedler, prislister og salgsmateriale kan tjekkes og opdateres ved hjælp af mobile løsninger, så medarbejdere på farten eller hjemmefra ikke er afhængig af at skulle forbi kontoret.

Servicemontører og sælgere er nogle af de faggrupper, der har særligt glæde af mobile løsninger. De seneste år er også hjemmehjælpere, politiet og læger begyndte at benytte mobile løsninger. Løsninger, som gør det nemmere at planlægge arbejdstid og kørsel, opdatere patientjournaler, overvåge lagerbeholdning og meget andet.

 

Mange års erfaring med mobile løsninger

Nogle bruger PDA’er andre mobiltelefonen, fælles er at data kan tilgås uanset hvor i verden du befinder dig – så længe du har adgang tll et trådløst datanetværk.

Hos IT-Mester har vi mange års erfaring med mobile løsninger som kommercielle og kundevendte løsninger. Vi arbejder fokuseret og i samråd med dig som kunde på løsninger, der integrerer til de eksisterende forretningssystemer og udnytter it-udstyr og programmer optimalt.

Det er altid din lokale IT-Mester, der er din daglige kontaktperson, derudover har vi over 100 eksperter klar til at hjælpe. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.