72 400 800 info@it-mester.dk

It-telefoni integrerer telefoni og forretningskritiske systemer

It-telefoni integreres ind i din virksomheds forretningskritiske systemer

Der er vel næppe noget vigtigere i hverdagen end samtalen. Dialogen mellem medarbejdere, kunder og leverandører og muligheden for hurtigt at kunne give en vigtig besked. Oftest er det nemmest at tage telefonen og ringe. Derfor er det også vigtigt, at virksomhedens it-telefoni fungerer.

Telefoni er hjertet i virksomhedens kommunikation, og intelligent telefoni er en vigtig investering for at fastholde kunder og udbygge virksomhedens brand over for omverdenenen.

IT-Mester rådgiver om telefoni og optimering af telefoni-systemer, vi hjælper med at udvælge den rette løsning og installerer og vedligeholde løsninger at efter virksomhedens aktuelle behov.

 

Moderne teknologi med mange muligheder

Med tiden er der kommet mange løsninger til at afløse den traditionelle fastnettelefon koblet op med ledninger til den lokale central. I dag er teknikken udviklet så det er muligt at tale trådløst med hele verden, tale med flere ad gangen, stille om og indtale og aflytte beskeder. Du kan også sende beskeder og billeder uanset, hvor du befinder dig og den mulighed skal naturligvis udnyttes.

IP-telefoni via internettet, Skype og videokonferencer er blot nogle af de løsninger, den moderne teknik inden for telefoni har givet os. Men der er mange andre muligheder og løsninger, og det er vigtigt at investere en samlet løsninger som tager afsæt i virksomhedens behov og budget, så jeres telefoni fungerer og er dimensioneret ti virksomhedens behov.

Valg af telefoni er en vigtig investering, men også individuelt fra virksomhed til virksomhed. For at undgå fejlinvesteringer det kan være en god ide fra begyndelsen at vurdere virksomhedens samlede behov fremfor at bygge oven på en i forvejen mangelfuld løsning andre systemer.

Kontakt IT-Mester på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk og lad os hjælpe med valg af løsning.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.