72 400 800 info@it-mester.dk

It-overvågning til overkommelige priser

It-overvågning sikrer driftsstop og uforudsete hændelser

Løbende overvågning af virksomhedens it-systemer er vigtigt for at undgå driftsstop og tab af uerstattelige data. Nedbrud sker som regel ubelejligt og på det mest uheldige tidspunkt, og gennem systematisk it-overvågning af infrastruktur og it-systemer kan mange uforudsete hændelser forebygges og undgås.

Med overvågning bliver tekniske fejl opdaget inden det totale nedbrud, så vi kan udbedre og løse problemet, inden fejlen påvirker driften af it-miljøet. Det frigør medarbejdere til andre opgaver og skaber tryghed.

 

Nedbrud kan være kostbare

It-systemerne er virksomhedens hjerte og hjerne, og er virksomheden ramt af nedbrud, kan det tage lang tid og koste mange penge at komme tilbage på fuld styrke. Derfor er investering i effektiv overvågning vigtig og del af en fornuftig it-strategi.

IT-Mester tilbyder overvågning døgnet rundt. Vi overvåger datanetværk, trafik ind og ud af hjemmesider og mailkonti, driftssikkerhed og eventuelle skadeligt angreb. Vi udarbejder løbende analyser og statistikker, så vi i fællesskab kan gennemgå, om der er behov for en opgradering af sikkerheden – eller om alt fungerer som planlagt.

 

Overvågning afhjælper fejl

Med overvågning sikrer vi vores kunder en velfungerende it-drift i dagligdagen og hjælper med at isolere potentielle it-problemer og fejl. Gennem overvågning af virksomheders systemer kan vi sørge for stabilitet og en længere levetid af it-udstyret.

Hos IT-Mester møder du engagerede it-eksperter, og med 40 afdelinger fordelt rundt i landet er vi ofte lige i nærheden. Vi lægger vægt på at undgå for mange tekniske udtryk og forsøger at være din it-leverandør i øjenhøjde.

Overvågning af it-systemer er et af vores specialer, derudover har vi kompetencerne og ekspertisen til at varetage langt de fleste af hverdagens it-opgaver. Kontakt din lokale IT-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.