72 400 800 info@it-mester.dk

It-netværk binder virksomhedens it-systemer sammen

It-netværk – skalerbart og sikrer dig høj oppetid

It-netværk er den fælles betegnelse for det it-udstyr, som har til opgave at binde computere, programmer og andet udstyr sammen. Når lagerstyringen og bogholderiet arbejder sammen om ekspedition, forsendelse og fakturering, er det netværket, der sørger for, at de forskellige systemer kommunikerer, og at kunden i sidste ende får afgivet sin bestilling og får sin faktura.

For ikke så mange år siden bestod it-systemerne som regel af store, centralt placerede mainframe computere, hvor alt blev styret fra. I dag er it-systemerne spredt ud i virksomheden, og kommunikationen mellem systemerne foregår via it-netværk. Via kabler eller trådløse forbindelser er alle systemer i stand til at kommunikere ved hjælp af netværket.

 

It-netværk skal overvåges og vedligeholdes

Ligesom computere, printere og programmer skal it-netværk overvåges og vedligeholdes, blandt andet for at undgå nedbrud og ondsindede angreb udefra. Det hjælper vi med hos IT-Mester. Vi har mange års erfaring med opsætning og vedligehold af netværk.

Måske er holdningen den samme i din virksomheden som i så mange andre: Infrastruktur skal bare fungere og er ikke noget, man bruger tid på. Det er her, IT-Mester kommer ind i billedet. For vi kan sørge for den rette infrastruktur fungerer i hverdagen. Vi har cirka 40 lokale afdelinger og mere end 100 eksperter at trække på, så vi overvåger jeres infrastruktur og sørger for løbende drift og vedligehold – og ikke mindst kan foreslå tiltag til udbygning og optimering.

 

It-netværk skal være stabile og hurtige

Kravene til et godt og velfungerende netværk er, at det er stabilt og hurtigt, og udfordringen er at opbygget et netværk, så de forskellige enheder såsom servere, netværk, computere og it-systemer fungerer sammen til en fornuftig pris baseret på virksomhedens behov og budget.

Den rette infrastruktur til virksomhedens it-løsninger er med ti at optimere virksomhedens drift. Hvis du vil ved mere, så kontakt IT-Mester på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.