72 400 800 info@it-mester.dk

It-drift og vedligehold af alle typer it-løsninger

It-drift må ikke give dig hovedpine – lad os hjælpe dig

Hver gang der investeres i nye it-løsninger og systemer, skal der afsættes ressourcer til it-drift og it-vedligehold. Det er en nødvendig investering. For det er den daglige overvågning af drift og vedligehold, som sikrer maksimalt udbytte af systemerne, da nedbrud eller nedsat produktivitet på grund af fejl i it-systemerne kan være kostbare.

Høj driftssikkerhed er altafgørende, og driftsstop kan have fatale konsekvenser. Eller du kan miste værdifulde data, som først skal genskabes fra sikkerhedskopi / backup. Vi har den fornødne ekspertise og indsigt i it-verdens mange komplekse systemer og udfordringer.

 

Vi hjælper med de daglige driftsopgaver

Hos IT-Mester er rettidig omhu et velvalgt motto, for inden drift og vedligehold af it-systemer er det væsentlig billigere og mindre arbejdskrævende at sikre den daglige overvågning og kontrollede indsats, fremfor at slukke brande når uheldet er ude.

Hos IT-Mester sørger vi for at hjælpe med eller helt overtage de daglige opgaver med drift og vedligehold. Det gælder alt fra hosting, udvikling af infrastruktur, løbende opdatering af applikationer, håndtering af virksomhedens it-sikkerhed og løbende support af brugere.

 

Vi hjælper med at frigøre ressourcer

Det betyder, at virksomhedens kan frigøre ressourcer til at fokusere på andre opgaver. I samråd med dig udvikler vi en servicestruktur, som både muliggør reduktion af omkostninger, reducerer risici og forbedrer serviceniveauet. Alt samlet i jævnlige afrapporteringer, som dokumenterer hvordan en tidlig indsats gør hverdagen lidt nemmere og mere overskuelig.

Hos IT-Mester er det altid din lokale kontaktperson, der er din daglige kontaktperson inden for drift og vedligehold. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.