72 400 800 info@it-mester.dk

Helpdesk 24/7/365 er din garanti for tryghed

Helpdesk 24/7/365 sikrer at du kan sove trygt om natten

Helpdesk 24/7/365 er virksomhedens livline til hjælp, når teknikken driller. Hvis hjemmesiden er nede, skærmen gået i sort eller printeren strejker. Så skal hjælpen være lige i nærheden, og den service har du mulighed for gennem IT-Mesters Helpdesk 24/7/365.

Løsningen er din garanti for tryghed, og for at alle it-systemer fungerer. Døgnet rundt kan du komme i kontakt med en it-ekspert, som kan hjælpe med små og store udfordringer på it-området. Derfor kalder vi det også Helpdesk 24/7/365/, for vi kan træffes døgnet rundt, året rundt. Så behøver du kun ringe et sted.

Som kunde hos IT-Mester vil du døgnet rundt kunne sende spørgsmål eller få hjælp til it-teknikken. Helpdesk er et nyttigt og vigtigt værktøj i samarbejdet med din it-serviceleverandør i en tid, hvor sort skærm eller en hjemmeside, der ikke fungerer, kan blive kostbart på kort tid.

 

Helpdesk både lokalt og landsdækkende

IT-Mester arbejder lokalt og landsdækkende, det samme gælder vores Helpdesk. Vi har afdelinger rundt i landet, og opstår der problemer uden for almindelig åbningstid, kan du altid benytte vores online Helpdesk 24/7/365, så det er faktisk lige meget, hvor i verden du befinder dig.

Kan vi ikke løse problemerne over telefonen eller online, aftaler vi naturligvis teknikerbesøg hurtigst muligt. Vi sørger også for at følge op, så vi er sikre på, vores hjælp var den rigtige.

 

Ingen udfordringer er for små

Ingen udfordringer for små, og vi er vant til at arbejde med virksomheder, hvor medarbejdernes erfaring med it kan være begrænset. Med en fast aftale om support skal du heller ikke tænke på, hvad det koster – Helpdesk er inkluderet døgnet rundt, uanset hvor ofte du benytter den.

Hør mere om Helpdesk 24/7/365 hos IT-Mester. Kontakt os på vores hovednummer 72 400 800 eller send en e-mail til info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.