72 400 800 info@it-mester.dk

Desktopoptimering sparer dig for meget besvær

Desktopoptimering sparer dig for meget besvær

Virksomheden har gennem årene indkøbt og installeret computere og it-løsninger. Men hvem har det samlede overblik over udstyret, og om det er den bedste løsning, efterhånden som tiden går, og udstyr og antal medarbejdere vokser?

Løsningen hedder desktopoptimering og handler om at optimere servere og den øvrige del af it-udstyret for at undgå tekniske problemer, nedbrud og driftsstop.

Med desktopoptimering hjælper IT-Mester med løbende at måle og rapportere på udstyret, så vi i fællesskab proaktivt kan forhindre fejl og forstyrrelser. Desktopoptimering styrker den operationelle effektivitet i virksomheden, så medarbejderne ikke forstyrres af nedbrud, lange opstartstider og manglende opdateringer.

 

En effektiv arbejdsplads med desktopoptimering

Udfordringen med manglende optimering af it-systemer er særligt udpræget i meget store virksomheder med komplekse it-systemer, eksempelvis på flere adresser. Men efterhånden som it benyttes til flere og flere formål, er desktopoptimering mere relevant også i mindre virksomheder.

Hånden på hjertet: har din virksomhed det samlede overblik og en overordnet plan for indkøb af it, hardware og applikationer? Og er du klar over, hvad desktopoptimering kan betyde for din virksomhed?

Gennem samarbejde med IT-Mester sikrer vi en løbende overvågning af arbejdsstationer, applikationer og printere i en samlet løsning, så du hver dag oplever en effektiv arbejdsplads med optimal udnyttelse af it-systemerne efter dit behov og budget.

 

Desktopoptimering – bedre udnyttelse af it-udstyret

En væsentlig gevinst ved desktopoptimering er bedre udnyttelse af it-udstyret, ligesom en struktureret overvågning gør virksomheden i stand at handle proaktivt, før der opstår problemer. Du kan også vurdere effekten af nye investeringer med det samme.

Desktopoptimering kan bestå af et modul til dataopsamling og et modul til rapportering. Ved hjælp af disse værktøjer udarbejder vi løbende oversigter over eksempelvis opstartstider, netværksperformance og årsager til applikationsnedbrud.

Desktopoptimering er en kontinuerlig proces, som sker i samarbejde med din it-serviceleveandør. Kontakt os på telefon 72 400 800 eller mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.