72 400 800 info@it-mester.dk

Server hosting sikrer skalerbarhed, stabilitet og lav kapitalbinding

Server hosting sikrer høj oppetid og lav investering

Søger du høj oppetid og optimal drift af virksomhedens it-systemer, bør du overveje server hosting. Ved server hosting opbevares, vedligeholdes og administreres virksomhedens data på servere hos en ekstern hosting-leverandør. At få din server hosted betyder, at du lader os stå for opsætning, installation, vedligeholdelse og ansvar. Du betaler derfor kun for den værdi, som serveren skaber – ikke selve serveren.

Server hosting kan eksempelvis være en dataserver til lagring af kunde- og leverandøroplysninger, en filserver til udveksling af filer, en webserver til publicering af en hjemmeside eller noget helt fjerde. Du har den samme frihed til at installere specialkomponenter, software og andre programmer, som hvis det var din egen serverløsning. Men du overlader opsætning, installation, vedligeholdelse og ansvar til leverandøren.

 

Server hosting til mindre virksomheder

Server hosting var tidligere en model valgt af meget store virksomheder, men i dag er løsningen også velegnet til små og mellemstore virksomheder. IT-Mester har stor ekspertise i server hosting skræddersyet til mindre virksomheder. På baggrund af en gennemgang af virksomhedens behov og budget kan vi sammen med dig skrue den helt rette løsning sammen.

Fælles for mulighederne er, at server hosting frigør ressourcer i virksomheden, fordi it-leverandøren overtager en stor del af ansvaret. Du opnår en samlet it-løsning til en fast og forudsigelig omkostning, samtidig med at virksomheden bliver mindre sårbar ved fravær eller jobskifte blandt nøglemedarbejdere.

 

Tag IT-Mester med på råd

Server hosting er oplagt til dig, der vil have driftssikre it-løsninger uden at bruge mange mandetimer – inden for rimelige økonomiske rammer. Men det er også en vigtig beslutning at vælge den rette it-løsning, og server hosting er blot en mulighed blandt flere. Er du i tvivl om valg af it-løsninger, så tag din lokale IT-Mester med på råd.

Du kan kontakte os gennem din lokale IT-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.