72 400 800 info@it-mester.dk

Hosted Desktop – når it-systemerne kan styres online

Hosted desktop sikrer dig adgang til dit kontor hvor end du er

Med hosted desktop får du adgang til dit kontor overalt, hvor der er internet. Du kan arbejde effektivt sammen med dine kollegaer eller leverandører og dele dokumenter og kalendere, selvom I befinder jer på hver side af kloden. Hosted desktop er velegnet til mindre virksomheder.

Med hosted desktop styres it-systemerne online. Når du og dine medarbejdere logger på via hosted desktop, får du adgang til computerskrivebord, data og programmer, uanset hvilken computer eller enhed du logger på med. Det er lige meget, om du sidder på kontoret med din bærbare computer eller arbejder hjemmefra, i sommerhuset eller er på forretningsrejsen.

 

Adgang til teknisk support 24/7

Hosted desktop er således en god løsning til enhver virksomhed med sælgere eller andre medarbejdere på farten, udstationerede medarbejdere eller medarbejdere med hjemmearbejdsplads.

Ved at vælge hosted desktop er det også nemmere for it-leverandøren at sikre drift og vedligehold af it-systemerne, idet alle systemer er tilgængelige online. Det giver optimal driftsikkerhed, og opstår der behov for hjælp, kan it-leverandøren logge sig på og fra sin egen computer rette fejl og tjekke installationer. Det er også nemt at administrere og eventuelt blokere uautoriseret adgang og administrere brugerrettigheder.

 

Nem adgang til vigtige værktøjer

Med hosted desktop får du en løsning, der gør det nemt at få adgang til de vigtigste administrative værktøjer, som medarbejderne bruger i virksomheden hver dag. Du sparer tid på administration, slipper for it-drift, og du kan altid justere antallet af brugere efter behov. Virksomheden betaler kun for det, du bruger.

Hosted desktop er blot et af mange engelske udtryk inden for it. Men faktisk gør vi alt for at tale et sprog, som vores kunder forstår. Prøv os næste gang, du står over for at skulle investere i it-løsninger.

Du kan kontakte os gennem din lokale IT-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.