72 400 800 info@it-mester.dk

Exchange Mailbox for den moderne virksomhed

Exchange Mailbox for den moderne virksomhed

E-mail er en af virksomhedens vigtigste redskaber til at kommunikere med kunder, leverandører og medarbejdere. Med exchange mailbox har du altid e-mail og kalender opdateret og til rådighed, uanset hvor i verden du befinder dig. Exchange mailbox er således for virksomheder, som ønsker en online opdateret mailløsning og mindst muligt besvær.

Exchange mailbox er en online løsning, hvor mail og kalender placeres på en ekstern server. Du kan herefter til enhver tid logge på via smartphone, computer eller tablet og tjekke for nye e-mails, og alle ændringer og opdateringer rettes med det samme på alle enheder.

En velkendt exchange mailbox løsning er Office 365 fra Microsoft, men der findes også andre løsninger. Fælles er, at exchange-funktionen gør data tilgængeligt overalt, og giver mulighed for, at alle kan se egne og hinandens kalendere, bruge fælles kalendere, holde styr på firmaets mødelokaler, dele kontakter, sende gruppe-mails og mange andre ting.

 

Exchange mailbox sikrer data

Ved at placere e-mail- og kalenderfunktioner på en exchange mailbox server sikrer virksomheden optimal sikkerhed. Mailkonti er altid opdaterede og der er fuld back up af data, så du er mindre sårbar over for tab af data, hackerangreb eller strømsvigt.

Du kan med fordel tegne en driftsaftale eller abonnementsordning med din it-leverandør, så alle nye medarbejdere får installeret mailkonto og kalender som en del af en exchange mailbox løsning. På den måde er alle konti opdaterede, og medarbejderne har adgang til en support-funktion, hvis teknikken driller.

 

IT-Mester hjælper med opsætning

Hos IT-Mester hjælper vi med opsætning af exchange mailbox og andre it-programmer med exchange funktion. Du kan kontakte os gennem din lokale IT-Mester, på telefon 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.