72 400 800 info@it-mester.dk

Stærke hosting løsninger styrker også din forretning

Hosting løsninger tilfører dynamik og frigiver resurser

Ikon der illustrerer forretningsområdet hosting løsninger

Vi varetager hosting løsninger i en samlet løsning eller individuelt.

Benyt hosting løsninger, fordi din virksomheds data er det dyrebareste, du ejer. Få professionel hjælp til at sikre data. Det frigør resurser at overlade ansvaret for virksomhedens it til en samarbejdspartner. Det kan være lagerstyring, hjemmeside, backup eller med andre ord alt, som rent teknisk flyttes til en server ude af huset – såkaldt hosting.

Hosting er en effektiv arbejdsform for mange typer virksomheder, og hosting er velegnet til både større og mindre virksomheder. Det frigør medarbejdere og gør virksomheden mindre sårbar, hvis nøglemedarbejdere er bortrejst eller sygemeldt. Med hosting af virksomhedens data er der styr på driftssikkerheden døgnet rundt.

 

Vi rådgiver omkring og implementerer hosting løsninger

IT-Mester rådgiver om og implementerer hosting løsninger, fra styring af e-mailkonti til drift og opdatering af hjemmeside, lagersystemer, økonomisystemer eller bogholderi. Vi har særligt god erfaring med løsninger til mindre og mellemstore virksomheder, som får frigivet medarbejdere til andre opgaver. Hosting omfatter blandt andet:

 

IT-Mester er altid lige i nærheden

Du bestemmer selv, hvor stor del af virksomhedens it-systemer, der skal hostes uden for virksomheden. Hosting kan være en totalløsning eller bestå af delsystemer. Det vigtigste er, at virksomheden på forhånd har en overordnet plan.

Vælger du IT-Mester til hosting løsninger, er vi altid til at få fat på. Din lokale IT-Mester bor i lokalområdet, samtidig med at vi har et landsdækkende netværk af kolleger til at hjælpe. Kontakt os på telefon 72 400 800, på mail info@it-mester.dk eller find din lokale IT-Mester her.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.