72 400 800 info@it-mester.dk

IT-Mester software har skabt værdi for mange kunder

IT-Mester software tilpasset små og mellemstore virksomheders behov

Mulighederne er mange og udvalget stort for virksomheder, der søger ny software. Der findes digitale løsninger til stort set alle funktioner i virksomheden, men måske står du alligevel og mangler den helt rette løsning? IT-Mester software kunne være en oplagt mulighed.

Så bør du tænke i skræddersyede applikationer og software. Måske fordi du i din virksomhed arbejder med så specielle arbejdsområder, at den nøglefærdige it-løsning ikke findes. Eller også har du ideer til forbedring af kendte systemer – hvis blot du får mulighed for at tilrette og videreudvikle.

Flere af vores lokale IT-Mestre har bidraget til udvikling af unikke systemer med hidtil usete funktioner og god brugervenlighed til konkrete kunder.

Blandt IT-Mesters produkter er systemer til forbedring af kendte administrative it-løsninger, en enkel og billig bookingløsning til autoværksteder samt systemer til kameraovervågning af byggepladser, entreprenørmaskiner og industriområder med mulighed for at følge kameraer online eller at modtage varsling via telefonen ved sporing af bevægelse på eksempelvis en byggeplads om natten for blot at nævne et par stykker.

 

IT-Mester software kan ofte være en god investering

Udvikling af skræddersyede løsninger kan være en god investering, som kan gøre hverdagen mere effektiv, og måske endda minimere omkostninger, bidrage med data og viden og dermed udvikle din forretning. Vi stiller gerne op til en uforpligtende dialog om mulighederne hos dig.

Det hele starter med, at IT-Mester hjælper med at analyse det konkrete behov og kortlægge mulighederne. Vi hjælper med at overskue udvalget af applikationer, og vi analyser behovet og du udvælger applikationer blandt kendt løsninger eller vi udvikler den nøglefærdige applikation til din virksomhed.

Lad os komme med et bud på unikke IT-Mester produkter til din virksomhed. Kontakt din lokale IT-Mester, eller benyt muligheden for at ringe på vores hovednummer 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.