72 400 800 info@it-mester.dk

ERP-applikationer og CRM-løsninger der passer til din virksomhed

ERP-applikationer og CRM-løsninger

Med et voksende antal it-løsninger i virksomheden er der behov for fælles platforme til styring og overvågning af økonomi, salg og kunderelationer. Der er gennem tiden udviklet flere gode værktøjer, som går under betegnelserne ERP-applikationer og CRM-løsninger, og som hjælper med at holde styr på alt fra ordrestyring og lagerbeholdning til likviditet.

ERP-applikationer og CRM-løsninger er blevet et must for virksomheder med et vist antal medarbejdere, fordi systemerne arbejder på tværs af virksomhedens afdelinger og giver godt overblik inden for vigtige arbejdsområder: økonomi og likviditet samt administration og kunderelationer.

 

ERP-applikationer og CRM-løsninger i overskrifter:

  • ERP står for Enterprise Resource Planning og samler administrationssystemerne i en virksomhed. Det kan være salg, indkøb og ordrebehandlinger. Med et ERP system kan du løbende følge processen i salgsarbejdet, fra en ordre kommer til opdatering af lagerstatus. Dermed vil du hurtigt kunne se, om det er nødvendigt for dig at bestille flere varer til webshoppen, eller om du med det samme kan håndtere orden, der er kommet ind i dit system.
  • CRM står for Customer Relationship Management og hjælper med at samle data og kundeinformation fra virksomhedens afdelinger og danner ét samlet billede af hver enkel kunde. Dette er for eksempel information om kunder og deres interaktioner med virksomheden med henblik på at forbedre indtægterne og rentabiliteten, reducere omkostningerne og øge kundeloyaliteten.

ERP-applikationer og CRM-løsninger er således vigtige værktøjer for, at ledelsen løbende kan tage et øjebliksbillede af virksomheden og få synliggjort indsatsområder på et tidligt tidspunkt i processen – fremfor at vente på årsregnskabet eller en overordnet kundeanalyse.

ERP-applikationer og CRM-løsninger kan med fordel installeres som en del af en overordnet driftsaftale med din it-serviceleverandør, så systemerne døgnet rundt er opdaterede, og der er styr på datasikkerheden.

IT-Mester rådgiver om indkøb, installation og drift af ERP-applikationer og CRM-løsninger. Kontakt din lokale IT-Mester, eller ring på vores hovednummer 72 400 800 eller e-mail info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.