72 400 800 info@it-mester.dk

It-ydelser med fleksibilitet og lokalt engagement skaber værdi

It-ydelser leveret til Danmarks små og mellemstore virksomheder

IT-Mester er sat i verden for at levere it-ydelser til de virksomheder, der er flest af i Danmark: Fra enkeltmandsvirksomheden til den lokale service- eller produktionsvirksomhed med op til 200 ansatte. IT-Mester har også den fordel, at vi kan være en rigtig god it-partner. Især når det gælder om at levere it-service til landsdækkende virksomheder. Vi er tæt på i hele Danmark. Vi er med andre ord lokale i hele Danmark.

 

It-kompetencer er vores styrke

IT-Mesters sammensætning af IT-Mestre sikrer, at vi dækker stort alle it-kompetencer og it-ydelser. Vi kan løse stort set alle digitale udfordringer, som en lille eller mellemstor virksomhed har i hverdagen. Vi hjælper SMV Danmark med at være på forkant med den digitale udvikling.

Vore it-ydelser og kompetencer spænder vidt. Lige fra it-rådgivning, hvor vi med udgangspunkt i din virksomheds forretning hjælper med at afdække behovet for it-løsninger og drift. Til hjælp i forbindelse med udvikling af speciel software, der hjælper din virksomhed med enten at optimerer driften eller øge salget. Vi hjælper dig med almindelig, men afgørende it-drift, sikring af dine data, backup, hosting og optimering af it-indkøb. Vi hjælper med online marketing, web-løsninger og udvikling af e-commerce platforme. Og da vi er it-specialister, kan vi sikre at det integrerer med resten af din it-muskel. Med andre ord, er vi din it-afdeling fordelt på mange skuldre.

 

IT-Mester er meget tæt på

IT-Mester er hverken langt væk eller blot et telefonnummer. Vi kan hjælpe dig 24/7/365, både virtuelt, online og ansigt-til-ansigt. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at du kan stole på din it-service partner, og vi er aldrig længere væk, end at vi kan komme forbi til en kop kaffe.

Vi hedder IT-Mester, fordi vi er Mestre i it, og vi selv er ejerledere og kender betydningen af at drive egen virksomhed. Hvis du kan genkende ovenstående og er blevet interesseret i at møde os, kan du enten finde din lokale IT-Mester her, ringe til vores hovednummer 72 400 800 eller sende os en mail på info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.