72 400 800 info@it-mester.dk

IT-Mester er din landsdækkende it-serviceleverandør

Landsdækkende og lokal it-service samlet under et

IT-Mester er en landsdækkende it-serviceleverandør. Fra afdelinger over det meste af landet rådgiver vi om digitalisering af virksomheden, og udvikler, installerer og driver it-løsninger til mindre og mellemstore virksomheder, organisationer samt offentlige myndigheder.

IT-Mester har i dag ca. 40 afdelinger rundt i landet, fra Esbjerg i vest og Frederikshavn i nord, til Nykøbing F og Sønderborg i syd og Rønne i øst. Tilsammen har vi et par hundrede lokale it-eksperter, som står klar til at hjælpe med et komplet sortiment af ydelser og kompetencer. Vi vil gerne være tæt på og få dig som kunde til at opleve at vi har et reelt ejerskab til it-opgaven i din virksomhed.

 

Find din lokale IT-Mester

Er du på udkig efter en nærværende, professionel og stabil it-leverandør? Så prøv IT-Mester.

Hos IT-Mester taler vi dansk

Overdrevet brug af tekniske ord og engelske begreber får ofte it til at fremstå som noget kompliceret og uoverskueligt. Egentlig handler it bare om at have de rette værktøjer til at sikre den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Hos IT-Mester har vi mange års erfaring. Vi har de samme kompetencer som mange andre it-servicevirksomheder, vi gøre blot alt for at tale et sprog, vores kunder forstår. Vi tror på værdien af en dialog i øjenhøjde med dig. Og så er vi selv ejerleder og forstår din virkelighed som virksomhedsejer. Vi har selv hånden på kodepladen.

Folkene bag IT-Mester

Det er en kreds af erfarne erhvervsfolk, der i 2013 nåede frem til, at mange mindre virksomheder manglede noget: En driftssikker og professionel it-ekspert i nærområdet til at hjælpe med hverdagens stadigt mere komplekse it-opgaver, fra opsætning af mailkonti og udvikling og vedligehold af hjemmeside til etablering af netværk og sikring af data. En lokalkendt virksomhed, som samtidig havde en bred vifte af kompetencer i form af alle kollegaerne i resten af IT-Mester.

Det blev starten på IT-Mester. Vi arbejder mod det fælles mål at hjælpe Danmarks mange små og mellemstore virksomheder med begrænset erfaring eller personaleresurser til at løse hverdagens it-opgaver. It og digitalisering skal være med til at sikre udviklingen af Danmarks store mængde af små og mellemstore virksomheder. Det hjælper IT-mester med.

IT-Mester skaber det lokale engagement og udnytter fordelene ved landsdækkende samarbejde, og vi er med tiden vokset støt. I 2017 kunne vi med god samvittighed kalde os landsdækkende – med afdelinger i Esbjerg i vest, Frederikshavn i nord, Nykøbing F i syd og Rønne i øst – ca. 40 afdelinger i alt.

IT-Mester A/S ejes dels af IT-Mestrene og dels af stifterne, som gennem to selskaber udgør ejerkredsen.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.