72 400 800 info@it-mester.dk
Billede illustrerende indsættelse af USB stick

En af dine kolleger finder et USB-stick på p-pladsen foran virksomheden og vil lige tjekke, hvad der ligger på det. Og så er skaden sket.

Kender du det? En af dine kolleger finder et USB-stick på p-pladsen foran virksomheden og vil lige tjekke, hvad der ligger på det. Eller får en mail med et link til et fristende tilbud fra en ukendt leverandør. Og så er skaden sket.

Den største trussel for virksomhedens it-sikkerhed kommer ofte indefra. Virksomhedens sikkerhedssystemer skal nok holde de fleste angreb ude, men du er forsvarsløs, når medarbejderne glemmer sikkerheden. Det kræver kun en enkelt medarbejders nysgerrighed, et uovervejet klik med musen eller anden form for uhensigtsmæssig it-adfærd, før virksomheden er ramt.

Er din virksomhed forberedt på det? Og er du og dine medarbejdere klædt på til at tænke it-sikkerhed? Eller har dine medarbejdere uden at vide det lidt for sløsede it-vaner?

 

Her er seks spørgsmål, du bør stille dig selv for at sikre din virksomheds it-sikkerhed:

  • Har vi helt generelt styr på, om vi har de nødvendige værktøjer til styrkelse af it-sikkerheden?
  • Har vi tænkt medarbejdernes adfærd ind i vores it-sikkerhed, eller har vi brug for at øge vores opmærksomhed på sikker it-adfærd?
  • Har vi tænkt over mulighederne for et servicetjek af eksisterende sikkerhedsløsninger?
  • Skal vi simulere et virus- og phishing-angreb for at synliggøre virksomhedens sårbarhed over for uhensigtsmæssig it-adfærd?
  • Kan vi forbedre medarbejdernes it-adfærd med skiltning, kampagnemateriale eller andre påmindelser om god it-sikkerhed?
  • Skal vi spørge en it-ekspert om hjælp for at nå i mål med vores it-sikkerhed?

IT-Mester tilbyder at hjælpe med at styrke it-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder. Ved hjælp af fx simulerede virus- og phishing-angreb arrangerer vi kurser og rådgiver ledelse og medarbejdere i at finde de dårlige vaner og gøre dem til gode vaner.

 

Ja tak, kontakt mig for uforpligtende møde om it-sikkerhed

Klik her og find den nærmeste IT-Mester i dit lokaleområde

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.