72 400 800 info@it-mester.dk
Illustration med tastatur og speciel knap it-opgave

Det er nemt og bekvemt, når hjælpen til næste it-opgave er lige rundt om hjørnet.

Det er nemt og bekvemt, når hjælpen er lige rundt om hjørnet. Også når det gælder almindelig it-drift, opsætning af mail, drift af hjemmeside og lagerstyring, datasikkerhed og andre af hverdagens it-opgaver. IT-Mester er efter vækst og nye IT-Mestre nu landsdækkende – og vi har derfor altid en afdeling i nærheden af dig.

Det er gået stærkt de seneste par år. Med nye, lokale IT-Mestre i blandt andet Rønne, Esbjerg, Nykøbing F og flere steder i Nordjylland er vi en virksomhed med vokseværk. I dag består IT-Mester af cirka 40 lokale IT-Mestre, og vi kan med god samvittighed kalde os landsdækkende.

IT-Mester forener det bedste af to verdener: det lokale engagement i samarbejde med din lokale IT-Mester, som samtidig er din faste kontaktperson – forenet med et netværk af mere end 100 kompetente kolleger fordelt rundt i landet, som står klar til at assistere ved større eller komplekse opgaver. Vi leverer it-service i øjenhøjde. Der er også altid en til at besvare dit opkald, hvis din lokale IT-Mester holder ferie. Det lokale og det landsdækkende samlet i en organisation for at gøre hverdagen i din virksomhed nemmere.

 

Hjælp til mindre virksomheder

Det er en fordel for dig, der søger en engageret it-serviceleverandør i lokalområdet. IT-Mester har en lokalafdeling lige i nærheden, og vi hjælper med hverdagens mange it-opgaver. Det er også en fordel for virksomheder med afdelinger flere steder i landet. Her følger IT-Mester med, så vi har mulighed for at være tæt på dig og din forretning.

Også inden  for it-servic er ’rettidig omhu’ vigtig. Det er bedre at være forberedt end at slukke ildebrande, og med IT-Mester har du en samarbejdspartner, der hjælper med at passe på it-systemerne, så du undgår akutte nedbrud. På den måde kan IT-Mester løfte enhver opgave inden for installation, drift og vedligehold af it-systemer. Vi er særligt gode til at hjælpe mindre virksomheder, som ofte kun har få medarbejdere til at løfte en stadigt mere kompleks it-opgave. Vi påtager os hele spektret af it-opgaver, fra rådgivning og analyse til drift, vedligehold og udvikling af virksomhedens samlede it.

 

Standardløsning eller specialopgave?

IT-Mester formidler licenser og udstyr fra markedets kendte leverandører af software og udstyr på baggrund af en gennemgang af jeres behov og budget. Har du behov for en skræddersyet it-løsning, udvikler vi desuden nøglefærdige løsninger på baggrund af din virksomheds særlige behov og ønsker.

Vi kan med andre ord hjælpe på en lang række områder, så du ikke behøver at bruge tiden på it og ikke mindst skal lede efter forskellige it-samarbejdspartnere. Er du interesseret i at høre mere, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde. Ring til din lokale IT-Mester eller kontakt os på telefon 72 400 800 eller send en mail på info@it-mester.dk.

 

Seneste nyt & rådgivning

Modtag vores nyhedsbrev med aktuelle emner inden for it og nyheder fra IT-Mester. Nyhedsbrevet udsendes seks gange om året. 

Du abonnerer nu på vores nyhedsskrivelser. Mange tak for tilliden.